consultez le site du Domaine de Lascabanes en françaisVisit the Lascabanes website in englishBezoek de website van Lascabanes in het nederlands
Gezicht op de gite en de privé toegang
Stijlvol vakantiehuis met een totale oppervlakte van 86 m², bestaande uit een woonkamer, keuken, badkamer en twee slaapkamers. Het geheel is met smaak ingericht en gedecoreerd en uitgerust. Afwerking, meubilair and apparatuur zijn van top kwaliteit. Privé terras met tafel, comfortabele stoelen, parasol en barbecue. Deck chairs om te relaxen in de 16 000 m² grote park-tuin (gedeeld met de eigenaren),  aangelegd « à l’anglaise », beplant met meer dan 250 soorten bomen en struiken en waar meer dan 50 soorten vogels zijn geïdentificeerd.
Woonkamer van 23 m², pal zuid, bevattende een zithoek met canapé Chesterfield en twee club fauteuils, TV en HiFi, en een eethoek met een grote comfortabele eettafel. Internet aansluiting aanwezig.
Keuken van 14 m², volledig ingericht met vitro-ceramische kookplaat, vaatwasmachine, electrische oven, ijskast, micro wave, en alle andere gangbare kleine keuken apparatuur. Kwaliteits servies. Bistro tafel en stoelen voor het ontbijt.
Badkamer met een italiaanse stijl douche, wastafel, toilet en wasmachine.
2 Slaapkamers (14 en 19 m²) op de eerste verdieping, met respectievelijk een tweepersoons bed en twee éénpersoons bedden. Toilet met handwas bassin op de overloop.